Kuopion Tennisseura

Ajankohtaista

KTS:N JÄSENILLE TOUKOKUUN JA KESÄKUUN ALUN HALLISARJAAN ILMOITTAUTUMINEN LOPPUU 7.5, OLE NOPEA!

9.5.2021

KTS:n toukokuun ja kesäkuun alun hallisarja

 

Kuopion tennisseura ry järjestää jäsenilleen uuden hallisarjan. Pelit alkavat 10.5  ja pelit loppuvat 6.6. Sarjaan otetaan mukaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta, jotka jaetaan neljään tasolohkoon. Lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja, ja jokainen pelaaja sitoutuu pelaamaan omat ottelunsa toukokuun aikana. Lohkojen voittajalle on luvassa uuden yhteistyökumppanimme tarjoama palkinto, joka tullaan julkistamaan toukokuun aikana.

 

Säännöt

Ottelut pelataan tunnin vuoron aikana, josta ensimmäinen viisi minuuttia on käytettävissä lämmittelyyn. Pistelasku on jatkuva ilman erillisiä eriä. Ajan loppuessa tilanteen ollessa peleissä tasan, käynnissä olevan pelin voittaja voittaa kyseisen pelin ja ottelun. Jos pelit ja pisteet ovat tasan pelataan yksi ratkaiseva piste, joka ratkaisee ottelun voittajan.

Jokaiselle lohkolle tehdään oma whatsapp-ryhmä, jossa pelaajat voivat sopia keskinäiset ottelut. Lohkojen sarjataulukoita ylläpitävät KTS:n valmentajat.

 

Ilmoittautuminen

Sähköpostitse alpo.karkkainen@karvapallo.fi, jokaiselle ilmoittautuneelle ilmoitetaan sarjaan pääsystä henkilökohtaisesti, kun 20 pelaajaa on saatu täyteen. Lisätietoja voit kysyä Taneli Tenhuselta p. 045-6774909.