Kuopion Tennisseura

Ajankohtaista

KTS:N TIEDOTUS KORONAVIRUKSESTA! LUE HUOLELLA.

13.3.2020

KTS seuraa tarkasti valtakunnallista tilannetta koskien koronavirusasiaa.

KTS:n toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti kaikissa harjoitusryhmissä ja muussa seuratoiminnassa sekä KTS-hallin vakio- ja irtovuoroissa. Tenniksen kansallinen kilpailutoiminta on toistaiseksi keskeytetty 5.4.2020 asti.

Tiedotamme heti kun toimintaamme tulee muutoksia eli seuratkaa kotisivuja sekä s-postianne.

 

Ohjeita:

 

Käsihygienia:

KAIKKIEN HALLIIN TULIJOIDEN ON KÄYTÄVÄ PESEMÄSSÄ KÄDET SAIPPUALLA PUKUHUONEEN WC:SSÄ, MYÖS HUOLTAJIEN SEKÄ VANHEMPIEN. KOSKEE MYÖS VAKIO- TAI IRTOVUOROJEN PELAAJIA!

Toivomme junioreiden vanhempien korostavan lapsille ja nuorille käsien pesemisen tärkeyttä heti hallille tultaessa. Valmentajat tuovat esiin asiaa myös valmennuksessa, mutta tässä asiassa tarvitsemme kaikkien yhteisiä toimia. Käsien pesu on keskeinen keino estää viruksen mahdollista leviämistä.

Koronaviruksen ollessa liikkeellä, emme myöskään kättele toisiamme.

 

Milloin jäädä kotiin?

Älä tule harjoituksiin tai varaamallesi vuorolle (vakio tai irtovuoro), jos olet kipeänä tai jos epäilet altistuneesi tartunnalle. Tässä asiassa kannattaa olla mieluiten ylivarovainen.

Ilmoita harjoituksen perumisesta omalle valmentajallesi tai vakio -sekä irtovuoron perumisesta Ari Oikariselle, 044-0841906 tai ari.oikarinen@karvapallo.fi.

KTS