Kuopion Tennisseura

Ajankohtaista

NYT PÄÄSTÄÄN TAAS PELAAMAAN! ILMOITTAUTUMINEN KESÄN RYHMIIN 24.5 MENNESSÄ.

7.5.2020

Valtioneuvoston sekä Tennisliiton (STL) suositusten mukaisesti pääsemme aloittamaan valmennustoiminnan 1.6.2020 alkaen.  Kesän valmennukset järjestetään tänä kesänä omassa KTS-hallissa ja niin voimme taata harjoittelulle hyvät olosuhteet säällä kuin säällä.  Ilmoittautumiset ryhmiin pääsette tekemään aiempaan tapaan kotisivuillamme kuopiontennisseura.fi, etusivulla kohdassa kesän 2020 ryhmiin ilmoittautuminen. Ilmoittautumiset tehtävä viimeistään 24.5 mennessä.

Tennishallin irtovuorot nettivarauksella avataan 14.5.2020 ja voimassa olevat vakiovuorot alkavat myös pyöriä silloin.  Hallin sulun aikana käyttämättä jääneet vakiovuorot voi käyttää vakiovuorosopimuksensa voimassaoloaikana itse kullekin sopivana peliaikana päävalmentajalle (Ari Oikarinen, 044-0841906) ilmoittamalla.

Korostamme toiminnassamme huolellisen hygienian ja toiset huomioon ottavan käytöksen merkitystä ja pyydämmekin pelaajia noudattamaan hallille tullessaan seuraavia ohjeita:

Ohjeita pelaajille (STL)

  • Riskiryhmään kuuluvien ei tule pelata tennistä rajoitusten ollessa voimassa. 
  • Ohjattuun valmennus- ja harjoitustoimintaan ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin liian suureksi 
  • Mikäli pelaaja on saapunut ulkomailta (14 vrk:n sisällä) tai pelaaja on asetettu eristykseen, pelaaminen on kielletty eristystoimien päättymiseen saakka. 
  • Mikäli henkilöllä on flunssan oireita, pelaaminen ja oleskelu pelipaikalla on kielletty ja pelaajan tulee lääkäriltä hakea lupa urheilemista varten ennen tenniksen aloittamista. 
  • Huolehdi käsien pesusta ennen ja jälkeen pelitunnin. 
  • Vältä läheisiä kontakteja ja pidä pelikaveriin vähintään 2 metrin etäisyys pelitunnin aikana.
  • Siirry kentälle yksin, laita omat pelivarusteet eri puolille kenttää pelikaverin kanssa 
  • Suositellaan, että paikalle tullaan juuri ennen peliaikaa ja alueelta poistutaan välittömästi pelin jälkeen. Alueella ei saa jäädä keskustelemaan eikä parveilemaan.

 

Seuran johtokunta haluaa vielä lämpimästi kiittää jäsenistöä, joka osoitti seuraa kohtaan tukeaan hallin sulkuaikana.  Tulemme teitä vielä huomioimaan!