Aikuisvalmennus

KTS tarjoaa valmennusta kaiken tasoisille aikuispelaajille alkeisharrastajista myös kilpaileviin aikuispelaajiin, joille tarjoamme tavoitteellista, kilpatennistä tukevaa valmennusta.

Uusille pelaajille suosittelemme alkeiskursseja (4 tuntia) käytäväksi perusteiden opettelemiseksi. Kurssin ajankohdat ovat toukokuussa kesän valmennusryhmiin halukkaita ajatellen ja elokuun alussa syksyn/talven valmennusryhmiin halukkaita ajatellen. Kurssin voi/kannattaa käydä vaikka ei jatkaisikaan valmennusryhmiin. Oppi on aina hyväksi.

Ilmoitamme kursseista kotisivullamme ja sosiaalisessa mediassa lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä kurssilomakkeella. Kurssilomake ja kurssin ohjelma ladataan kotisivulle viimeistään kuukausi ennen kurssin alkua.

Toukokuun alkeiskurssi: la 18.5 klo 15.00-17.00 ja su 19.5 klo 10.00-12.00

Elokuun alkeiskurssi: pe 2.8 klo 18.00-20.00 ja la 3.8 klo 10.00-12.00

Kesken kauden tulevat aloittelevat uudet pelaajat, jotka haluavat tulla valmennusryhmiin ja eivät ole käyneet alkeiskurssiamme tai olleet tennisvalmennuksessa, sijoitetaan suoraan jo oleviin alkeisryhmiin (pelaajan/ryhmän tason mukaisesti) jos vapaita ryhmäpaikkoja on tarjolla. Aloittelevat pelaajat voivat ottaa myös yksityistunteja, jotta taso selviää tarkemmin ja he saavat samalla jo perusopetusta.

Kesken kauden tulevia jo enemmän tennistä harrastaneita pelaajia, jotka haluavat tulla valmennusryhmiin, suositellaan ottamaan valmentajalta yksityistunti jossa selviää pelaajan tarkempi taso ja pelaaja tasoltaan oikeaan ryhmään jos ryhmäpaikkoja on tarjolla.

Valmennusryhmien koko pyritään pitämään neljänä henkilönä.

Kaikki ryhmät, harjoitusajat- ja ohjelmat/laskutusviikot ja aikuistapahtumat löytyvät kaikki tämän linkin alta.

Kuopion Tennisseuran valmennusjärjestelmä ja hinnat. Katso tästä linkistä: PELAAJAPOLKU

Lisätietoja:

Ari Oikarinen, päävalmentaja