Aikuisvalmennus

KTS tarjoaa aikuisvalmennusta aloittelevista aikuisharrastajista senioritennikseen asti. Seurassamme on myös kilpailevia aikuisia, joille tarjoamme tavoitteellista, kilpatennistä tukevaa valmennusta.

Uusille pelaajille suosittelemme touko- ja elokuun alkeiskursseja. Kursseilta saa hyvän pohjan tulevan kauden harjoituksiin. Kurssilaisista muodostamme kaudelle omia ryhmiä, joiden harjoitussuunnitelmaa voidaan muokata ryhmän kehittyessä. Kesken kauden tulevat aloittelevat uudet pelaajat, jotka eivät ole käyneet alkeiskurssiamme, sijoitetaan suoraan jo oleviin alkeisryhmiin tai muodostamme tarvittaessa uusia ryhmiä eli pelaajat pyritään ottamaan mukaan mahdollisuuksien mukaan.

Kesken kauden tulevia jo tennistä harrastaneita pelaajia, suositellaan ottamaan valmentajalta yksityistunti jossa selviää pelaajan taso ja näin saadaan pelaaja tasoltaan oikeaan ryhmään.

Ryhmän koko pyritään pitämään neljänä henkilönä.

Kuopion Tennisseuran valmennusjärjestelmä ja hinnat. Katso tästä linkistä: PELAAJAPOLKU

Lisäksi seura järjestää aikuisleirejä eri aihealueiden mukaisesti. Tarkempaa infoa leireistä kotisivulta.

Ari Oikarinen, päävalmentaja
Puh: 044 084 1906