Aikuisvalmennus

KTS tarjoaa valmennusta kaikentasoisille aikuispelaajille alkeisharrastajista myös kilpaileviin aikuispelaajiin, joille tarjoamme tavoitteellista, kilpatennistä tukevaa valmennusta.

Uusille pelaajille suosittelemme alkeiskursseja. Kurssin ajankohdat ovat yleensä toukokuun alkupuolella kesätennistä ajatellen (valmennuksien kesäkausi 7.6-15.8.2021, viikot 23-32) ja heinä-elokuun vaihteessa syksyn/talven tennistä ajatellen (valmennuksen syyskausi alkaa 16.8.2021, viikolla 33). Ilmoitamme kursseista kotisivullamme ja sosiaalisessa mediassa. Ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä kurssilomakkeella kotisivullamme.

Kursseilla käymme läpileikkauksen tenniksen perusteisiin. Kurssilaisista muodostamme myös tulevalle kaudelle omia valmennusryhmiä niille pelaajille jotka haluavat mukaan aikuisvalmennukseen. Kerromme tästä lisää kurssilla.

Kesken kauden tulevat aloittelevat, uudet pelaajat jotka eivät ole käyneet alkeiskurssiamme, sijoitetaan suoraan jo oleviin alkeisryhmiin tason ja pelaajapaikkojen mukaan. Tarvittaessa muodostamme uusia ryhmiä jos pelaajia on ryhmään tulossa väh. kolme sekä tilaa jos vain löytyy.

Kesken kauden tulevia jo tennistä harrastaneita pelaajia, suositellaan ottamaan valmentajalta yksityistunti jossa selviää pelaajan taso ja näin saadaan pelaaja tasoltaan oikeaan ryhmään jos pelaajapaikkoja on vapaana.

Ryhmän koko pyritään pitämään neljänä henkilönä.

Kuopion Tennisseuran valmennusjärjestelmä ja hinnat. Katso tästä linkistä: PELAAJAPOLKU

Lisäksi seura järjestää aikuisleirejä eri aihealueiden mukaisesti. Tarkempaa infoa leireistä kotisivulta.

Ari Oikarinen, päävalmentaja
Puh: 044 084 1906