Aikuisvalmennus

KTS tarjoaa aikuisvalmennusta aloittelevista aikuisharrastajista senioritennikseen asti. Seurassamme on myös kilpailelevia aikuisia, joille tarjoamme tavoitteellista valmennusta.

Uusille pelaajille suosittelemme elokuun alkeiskurssia sekä kesäkuun alun aikuisten Tennis-Collegea. Kursseilta saa hyvän pohjan tulevan kauden harjoituksiin. Kurssilaisista muodostamme tulevalle kaudelle omia ryhmiä, joiden harjoitussuunnitelmaa voidaan muokata ryhmän kehittyessä.

Kesken kauden tulevia, jo tennistä harrastaneita pelaajia suositellaan ottamaan valmentajalta yksityistunti jossa selviää pelaajan taso ja näin saadaan henkilö oikeaan ryhmään. Aloittelevat, uudet pelaajat sijoitetaan suoraan alkeisryhmiin tai muodostamme tarvittaessa uusia ryhmiä.

Ryhmän koko pyritään pitämään 4 hlöä.

Kuopion Tennisseuran valmennusjärjestelmä ja hinnat. Katso tästä linkistä: PELAAJAPOLKU

Lisäksi seura järjestää aikuisleirejä eri aihealueiden mukaisesti. Tarkempaa infoa leireistä kotisivulta.

Ari Oikarinen, päävalmentaja
Puh: 044 084 1906