Kuopion Tennisseura

Aikuisvalmennus

Aikuisvalmennus

KTS tarjoaa valmennusta kaiken tasoisille aikuispelaajille alkeisharrastajista myös kilpaileviin aikuispelaajiin, joille tarjoamme tavoitteellista, kilpatennistä tukevaa valmennusta.

Uusille pelaajille suosittelemme alkeiskursseja. Kurssin ajankohdat ovat yleensä toukokuussa kesän valmennusryhmiä ajatellen ja elokuun alussa syksyn/talven valmennusryhmiä ajatellen. Ilmoitamme kursseista kotisivullamme ja sosiaalisessa mediassa lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä kurssilomakkeella. Kurssilomake ladataan kotisivulle noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Toukokuun alkeiskurssi: 20.-21.5.2023

Elokuun alkeiskurssi: 4.-5.8.2023

Kurssin kesto 4 tuntia (2 + 2 tuntia). Kursseilla käymme läpileikkauksen tenniksen perusteisiin. Kurssilaisista muodostamme myös aina tulevalle kaudelle omia valmennusryhmiä niille pelaajille jotka haluavat mukaan aikuisvalmennukseen. Kurssin voi ja kannattaa käydä vaikka ei jatka valmennusryhmiin. Oppia on hyvä saada myös omatoimista pelaamista ajatellen.

Kesken kauden tulevat aloittelevat, uudet pelaajat jotka eivät ole käyneet alkeiskurssiamme, sijoitetaan suoraan jo oleviin alkeisryhmiin tason ja vapaana olevien pelaajapaikkojen mukaan.

Kesken kauden tulevia jo enemmän tennistä harrastaneita pelaajia, suositellaan ottamaan valmentajalta yksityistunti jossa selviää pelaajan taso ja näin saadaan pelaaja tasoltaan oikeaan ryhmään jos pelaajapaikkoja on vapaana.

Valmennusyhmien koko pyritään pitämään neljänä henkilönä.

Kuopion Tennisseuran valmennusjärjestelmä ja hinnat. Katso tästä linkistä: PELAAJAPOLKU

Lisäksi seura järjestää mahdollisuuksien mukaan aikuisleirejä ja pelipäiviä. Tarkempia ajankohtia noista löytyy kotisivulta tapahtumakalenterista: https://www.kuopiontennisseura.fi/wp-content/uploads/2023/01/Tapahtumakalenteri-kevat-2023-aikuiset.pdf

 

 

Lisätietoja:

 

Ari Oikarinen, päävalmentaja
Puh: 044 084 1906
ari.oikarinen@karvapallo.fi