Kuopion Tennisseura

Aikuisvalmennus

Aikuisvalmennus

KTS tarjoaa valmennusta kaiken tasoisille aikuispelaajille alkeisharrastajista myös kilpaileviin aikuispelaajiin, joille tarjoamme tavoitteellista, kilpatennistä tukevaa valmennusta.

Uusille pelaajille suosittelemme alkeiskursseja (4 tuntia) käytäväksi perusteiden opettelemiseksi. Kurssin ajankohdat ovat toukokuussa kesän valmennusryhmiin halukkaita ajatellen ja elokuun alussa syksyn/talven valmennusryhmiin halukkaita ajatellen. Kurssin voi/kannattaa käydä vaikka ei jatkaisikaan valmennusryhmiin. Oppi on aina hyväksi.

Ilmoitamme kursseista kotisivullamme ja sosiaalisessa mediassa lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautuminen tapahtuu aina erillisellä kurssilomakkeella joka löytyy kotisivumme etusivulta kohdasta: ILMOITTAUTUMISET.

Elokuun alkeiskurssi: pe 2.8 klo 18.00-20.00 ja la 3.8 klo 10.00-12.00 (ilmoittautumislomake tulee kotisivulle viim. heinäkuun alussa)

Kesän valmennusryhmät/harjoitusajat julkaistu kotisivulla kohdassa ryhmienharjoitusajat.

 

Kesken kauden tulevat aloittelevat uudet pelaajat, jotka haluavat tulla valmennusryhmiin ja eivät ole käyneet alkeiskurssiamme tai olleet aikaisemmin tennisvalmennuksessa, sijoitetaan suoraan jo oleviin alkeisryhmiin (pelaajan/ryhmän tason mukaisesti) jos vapaita ryhmäpaikkoja on tarjolla. Aloitteleva pelaaja voi/kannattaa ottaa myös yksityistunti, jotta taitotaso selviää tarkemmin ja he saavat samalla jo perusopetusta.

Kesken kauden tulevia jo enemmän tennistä harrastaneita pelaajia, jotka haluavat tulla valmennusryhmiin, suositellaan ottamaan valmentajalta yksityistunti jossa selviää pelaajan tarkempi taitotaso ja pelaaja saadaan oikeaan tasoryhmään jos ryhmäpaikkoja on tarjolla.

Valmennusryhmien koko pyritään pitämään neljänä henkilönä.

Kaikki ryhmät, harjoitusajat- ja ohjelmat/laskutusviikot ja aikuistapahtumat löytyvät kaikki tämän linkin alta.

Kuopion Tennisseuran valmennusjärjestelmä ja hinnat. Katso tästä linkistä: PELAAJAPOLKU

 

Lisätietoja:

Ari Oikarinen, päävalmentaja
Puh: 044 084 1906
ari.oikarinen@karvapallo.fi