Kuopion Tennisseura

Aikuisvalmennus

Aikuisvalmennus

KTS tarjoaa valmennusta kaikentasoisille aikuispelaajille alkeisharrastajista myös kilpaileviin aikuispelaajiin, joille tarjoamme tavoitteellista, kilpatennistä tukevaa valmennusta.

Uusille pelaajille suosittelemme alkeiskursseja. Kurssin ajankohdat ovat yleensä toukokuun alkupuolella kesätennistä ajatellen ja heinä-elokuun vaihteessa syksyn/talven tennistä ajatellen. Ilmoitamme kursseista kotisivullamme ja sosiaalisessa mediassa. Ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä kurssilomakkeella kotisivullamme. Kurssin kesto 4 tuntia (2 + 2 tuntia). Ilmoittautumislomake/kurssiesite löytyy kotisivulta kurssin tarkemman ajankohdan selvittyä.

Kursseilla käymme läpileikkauksen tenniksen perusteisiin. Kurssilaisista muodostamme myös tulevalle kaudelle omia valmennusryhmiä niille pelaajille jotka haluavat mukaan aikuisvalmennukseen.

Kesken kauden tulevat aloittelevat, uudet pelaajat jotka eivät ole käyneet alkeiskurssiamme, sijoitetaan suoraan jo oleviin alkeisryhmiin tason ja pelaajapaikkojen mukaan, jos ryhmissä on paikkoja vapaana.

Kesken kauden tulevia jo tennistä harrastaneita pelaajia, suositellaan ottamaan valmentajalta yksityistunti jossa selviää pelaajan taso ja näin saadaan pelaaja tasoltaan oikeaan ryhmään jos pelaajapaikkoja on vapaana.

Ryhmän koko pyritään pitämään neljänä henkilönä.

Kuopion Tennisseuran valmennusjärjestelmä ja hinnat. Katso tästä linkistä: PELAAJAPOLKU

Lisäksi seura järjestää mahdollisuuksien mukaan aikuisleirejä/klinikoita eri aihealueiden mukaisesti. Tarkempaa infoa leireistä/klinikoista löytyy kotisivulta.

 

 

Lisätietoja:

 

Ari Oikarinen, päävalmentaja
Puh: 044 084 1906
ari.oikarinen@karvapallo.fi