Kuopion Tennisseura

Ryhmien infoa: poissaolot ja korvaus, laskutus, liikuntaetukortit ym.

Kevät 2023

harjoitukset, poissaolot, laskutus, ePassi/Edenred/Smartum

Harjoitusajat, -ryhmät ja-sisällöt:

Valmentajat:

  • Ari Oikarinen (AO) päävalmentaja, 044-0841906; valmennus, ryhmät ja laskutus
  • Taneli Tenhunen (TT), 045-6774909; valmennus, kilpavalmennuksen vastuuvalmentaja
  • Alpo Kärkkäinen (AK), 040-8338454; valmennus, kilpavalmennus
  • Antti Tolvanen (AT), 044-3357195; valmennus, tenniskoulujen vastuuvalmentaja
  • Lassi Savolainen (LS), 044-5565703; juniorivalmennus
  • Samuel Hannonen (SH), 044-9774673; tenniskoulut, valmennus
  • Anne Christiansen (AC), 045-2021720; tenniskoulut
  • Pekka Pohjamo (PP), 050-0968012; juniorivalmennus

Poissaolojen ilmoittaminen:

Jos olet estynyt osallistumasta treeneihin, ilmoita kyseisen ryhmän valmentajalle teksti – tai WhatsApp – viestillä mahdollisimman ajoissa. Näin tilallesi voidaan ryhmään ottaa korvaava pelaaja.

Poissaolojen korvaus:

Pyrimme tarjoamaan korvaustunteja mahdollisuuksien mukaan, vaikka seuralla ei ole niitä velvollisuutta tarjota.

Voit päästä korvaamaan poissaoloja toiseen ryhmään, jos sopivan tasoisessa ryhmässä on tilaa. Poissaoloja voi korvata, jos et ole päässyt harjoituksiin sairauden, loukkaantumisen tai välttämättömän työesteen vuoksi. Muita esim. lomista johtuvia poissaoloja ei voi tulla korvaamaan.

Olethan itse aktiivinen ja kysy valmentajilta, jos haluat päästä korvaamaan poissaolojasi.

Jäsenmaksu:

Seura tarjoaa valmennusta vain jäsenille, joten ryhmissä olevan pelaajan on oltava seuran jäsen. Jäsenmaksu on junioreilla 35 €/kalenterivuosi ja aikuisilla 55 €/kalenterivuosi (poikkeushinta 1.8 jälkeen). Uudet pelaajat: käy täyttämässä/lähettämässä liity jäseneksi-lomake ja saat kaikki seuran lähettämät tiedotteet automaattisesti sähköpostiisi. Jäsenedut löydät kotisivulta: https://www.kuopiontennisseura.fi/rekisteroidy/.

Valmennushinnat:

Valmennushinnat löydät kotisivulta seuraavan linkin takaa: https://www.kuopiontennisseura.fi/valmennus/pelaajapolku-ja-hinnat/

Laskutus:

Valmennuslaskutus tapahtuu etukäteen kuukauden sekä laskutusjakson vaihtuessa (poikkeus tenniskoulut, laskut jälkikäteen). KTS käyttää viikkomäärään perustuvaa laskutusta.

Kevät 2023 on yhteensä 22 viikkoa (viikkonumerot suluissa, huomioikaa kuun vaihtumiskohta).

Tammikuu viikot 1-4 (4 vko), helmi 5-8 (4 vko), maalis 9-13 (5 vko), huhti 14-17 (4 vko) ja touko 18-22 (5 vko). Laskutus tapahtuu noiden viikkomäärän mukaan. Laskuun on myös aina merkitty kyseinen kuukausi sekä laskutusviikkojen määrä.

Muista käyttää kyseisen laskun viitenumeroa (maksusi kohdistuu näin oikein). Muistutuslaskusta perimme 5 euroa perintä- ja viivästyskulukorvausta, joka tulee automaattisesti seuraavaan laskuun.

Liikuntaetukortit:

Valmennuslaskujen ja vakiovuorojen maksuvälineenä käy myös ePassi (verkkolasku). Edenredillä ja Smartumilla maksetaan mobiilisovelluksen kautta. Jos maksat laskusi edellä mainituilla tavoilla, laita tieto tästä sähköpostilla tilitoimistoon: merja.korkalainen@etilit.fi. Laita viestiin tieto mitä asia koskee sekä nimesi ja laskun numero, kuva maksetusta tositteesta liitteeksi niin maksusi kohdistetaan kyseiseen laskuun.

Sairastuminen tai loukkaantuminen:

Jos pelaaja loukkaantuu tai sairastuu pitemmäksi aikaa, on pelaajalla mahdollisuus katkaista laskutus kahden viikon omavastuuajan jälkeen. Asiasta on ilmoitettava loukkaantumisen/ sairastumisen yhteydessä heti Ari Oikariselle kirjallisesti, ari.oikarinen@karvapallo.fi.

Irtisanoutuminen:

Irtisanoutuminen ryhmäpaikasta: pelaajan on ilmoitettava kalenterikuukausi (1 kk) etukäteen  kirjallisena asiasta Ari Oikariselle, jonka jälkeen katkaistaan laskutus. Jos on kysyttävää seurasta, valmennuksesta tai laskutuksesta, niin voitte ottaa yhteyttä päävalmentaja Ari Oikariseen, p. 044 0841906 tai ari.oikarinen@karvapallo.fi.