Kuopion Tennisseura

Ajankohtaista

VALMENNUSRYHMIEN INFOA KEVÄT 2021; ryhmien toiminta, poissaolot ja korvaukset, laskutus, liikuntaetukortit ePassi/Edenred/Smartum jne.

9.1.2021

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

Uusi kausi alkaa valmennusryhmien osalta ma 4.1.

Alla tarkempaa tietoa ryhmien toiminnasta, poissaoloista ja korvauksista, laskutuksesta ja liikuntaetukorttien ePassi, Edenred ja Smartumin käytöstä jne.

Harjoitusajat, -ryhmät ja-sisällöt:

Valmentajat:

  • Ari Oikarinen (AO), 044-0841906; valmennus, ryhmät ja laskutus
  • Alpo Kärkkäinen (AK), 040-8338454; valmennus, tenniskoululaskutus, kouluryhmät
  • Lotta Korhonen (LK), 040-8310103; valmennus, tenniskoulut ja liikuntaleikkikoulu
  • Antti Tolvanen (AT), 044-3357195; valmennus
  • Pekka Pohjamo (PP), 050-0968012; keskiviikon IP-kerho

Poissaolojen ilmoittaminen:

Jos olet estynyt osallistumasta treeneihin, ilmoita kyseisen ryhmän valmentajalle teksti – tai WhatsApp – viestillä mahdollisimman ajoissa. Näin tilallesi voidaan ryhmään ottaa korvaava pelaaja.

Poissaolojen korvaus:

Pyrimme tarjoamaan korvaustunteja mahdollisuuksien mukaan, vaikka seuralla ei ole niitä velvollisuutta tarjota.
Voit päästä korvaamaan poissaoloja toiseen ryhmään, jos sopivan tasoisessa ryhmässä on tilaa. Poissaoloja voi korvata, jos et ole päässyt harjoituksiin sairauden, loukkaantumisen tai välttämättömän työesteen vuoksi. Muita esim. lomista johtuvia poissaoloja ei voi tulla korvaamaan.

Olethan itse aktiivinen ja kysy valmentajilta, jos haluat päästä korvaamaan poissaolojasi.

Jäsenmaksu:

Seura tarjoaa valmennusta vain jäsenille, joten ryhmissä olevan pelaajan on oltava seuran jäsen. Jäsenmaksu on junioreilla 35 €/kalenterivuosi ja aikuisilla 55 €/kalenterivuosi. Jäsenedut löydät kotisivulta https://www.kuopiontennisseura.fi/rekisteroidy/.

Valmennushinnat:

Valmennushinnat löydät kotisivulta seuraavan linkin takaa:

Laskutus:

Valmennuslaskutus tapahtuu etukäteen kuukauden sekä laskutusjakson vaihtuessa (poikkeus tenniskoulut, laskut jälkikäteen). KTS käyttää viikkomäärän mukaan laskutusta.

Kevät 2021 on yhteensä 22 viikkoa harjoituksia.

Tammi- (viikot 1-4), helmi- (5-8), huhtikuu (14-17) neljän viikon jaksot, sekä maalis- (9-13) ja toukokuu (18-22) viiden viikon jaksot. Katso harjoitusohjelmasta minkä kuukauden laskutukseen kuun viimeinen viikko kuuluu (kun kuukausi vaihtuu keskellä viikkoa).

Laskuun on AINA merkitty kyseinen kuukausi sekä laskutusviikkojen määrä.

Liikuntaetukortit:

Valmennuslaskujen ja vakiovuorojen maksuvälineenä käy myös ePassi (verkkolasku). Edenredillä ja Smartumilla maksetaan mobiilisovelluksen kautta. Jos maksat laskusi edellä mainituilla tavoilla, laita tieto tästä sähköpostilla tilitoimistoon: merja.korkalainen@etilit.fi.

Laita viestiin tieto mitä asia koskee sekä nimesi ja laskun numero, kuva maksetusta tositteesta liitteeksi niin maksusi kohdistetaan kyseiseen laskuun.

Sairastuminen tai loukkaantuminen:

Jos pelaaja loukkaantuu tai sairastuu pitemmäksi aikaa, on pelaajalla mahdollisuus katkaista laskutus kahden viikon omavastuuajan jälkeen. Pelaajan on ilmoitettava asiasta heti Ari Oikariselle kirjallisesti, ari.oikarinen@karvapallo.fi.

Irtisanoutuminen:

Irtisanomisaika ryhmäpaikasta pelaajalla on 1 kalenterikuukausi etukäteen ilmoitettuna kirjallisena, ari.oikarinen@karvapallo.fi, jonka jälkeen katkaistaan laskutus.

Jos on kysyttävää seurasta, valmennuksesta tai laskutuksesta, niin voitte ottaa yhteyttä päävalmentaja Ari Oikariseen, p. 044 0841906 tai ari.oikarinen@karvapallo.fi.

 

HYVÄÄ TENNISKEVÄTTÄ, PIDETÄÄN ITSESTÄMME JA KAVERISTAMME HUOLTA!