Kuopion Tennisseura

Ajankohtaista

VANHEMMAT HUOM! Info-tilaisuudet kilpajunioreiden/siitä kiinnostuneille vanhemmille la 23.9 sekä tenniskoululaisten ja vasta-alkajien vanhemmille la 30.9

15.9.2023

KTS infotilaisuus kilpajunioreiden vanhemmille

Tervetuloa Kuopion tennisseuran kilpajunioreiden ja kilpailemisesta kiinnostuneiden vanhempien infotilaisuuteen.

Tilaisuudessa käydään läpi KTS Kilpa-ohjelman toiminta ja vaatimukset. Esittelemme syksyn 2023 harjoitusohjelman pääpiirteittäin ja käymme läpi kilpailukalenteria.

Yhtenä tavoitteena on etsiä toiminnalle muutamia yhteistyökumppaneita tukemaan kilpailumatkojen kustannuksissa, ja tähän tarvitsemme vapaaehtoisia vanhempia auttamaan yritysten rekrytoimisessa.

Info vanhemmille ja pelaajille

Osallistujat: Kuopion Tennisseuran kilpapelaajien ja kilpailemisesta kiinnostuneiden pelaajien vanhemmat. Valmentajista paikalla Taneli ja Alpo.

Aika ja paikka: Lauantai 23.9.2023 klo 11, Kuopion Tennishalli.

Aihe: Kilpapelaajien kausisuunnitelma, kilpaohjelman vaatimukset kilpailukalenteri, yhteistyökumppaneiden rekrytointi.

Lisätiedot: Taneli Tenhunen, 045-6774909, taneli@tanelitenhunen.com.

 

KTS infotilaisuus tenniskoululaisten ja vasta-alkajien vanhemmille

Tervetuloa KTS:n infotilaisuuteen, joka on osoitettu tenniskoululaisten ja vasta-alkajien vanhemmille. Tarkoituksena käydä läpi tenniskoulun lajikohtaisia ja liikunnallisia tavoitteita, sekä selventää siirtymää tenniskoulusta pienryhmään. Tavoitteena tarjota myös vanhemmille mahdollisuutta kysyä ja jakaa kokemuksia tenniskoulusta.

Osallistujat: Tenniskoululaisten ja vasta-alkajien vanhemmat. Infoa pitämässä tenniskoulujen vastuuvalmentaja Antti ja tenniskouluvalmentaja Anne.

Aika ja paikka: Lauantai 30.9.2023 klo 10.30-11.30, Kuopion Tennishalli.

Lisätiedot: Antti Tolvanen, 044-3357195, antti.tolvanen92@hotmail.com