Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Olet liittymässä jäseneksi perinteikkääseen ja eteenpäin pyrkivään tenniseuraan.

Miksi liittyisin?

Tennis on mahtava harrastus ja me tarjoamme siihen täyden tukemme. Liittymällä jäseneksi, pääset hakeutumaan valmennusryhmiimme, joissa pelaaminen edellyttää jäsenyyttä.

Mitä maksaa?

Tennisseuran jäsenmaksu kalenterivuosittain on junioreilta 35 euroa ja aikuisilta 55 euroa. Loppuvuonna (syys-joulukuussa) mukaan liittyneiden jäsenmaksu kattaa myös seuraavan kalenterivuoden.

Jäsenetumme

Saat edut käyttöösi lataamalla kotisivulta jäsenalueeltasi KTS jäsenkortti-kuvan ja tallentamalla sen puhelimeesi sekä näyttämällä sitä alla mainituissa yhteistyökumppaneittemme myyntipaikoissa.

Intersport Kuopio

Jäsenedut:

• Wilson tennistuotteet seuranettohinnalla (mailat, kengät, laukut ym.).
  • Muista tuotteista eli jalkineista sekä tekstiileistä. -10 % tarjous/ ns. hyllyhinnoista.

Huomaathan, että KAIKKI tuotteet, jotka ostat Intersportista, kerryttävät kokonaisbonusta, jonka Intersport tilittää takaisin vuoden lopussa toimintaamme. Ostamalla Intersportista ja näyttämällä jäsenkorttiasi, saat sekä tuntuvia alennuksia että osallistut toimintamme tukemiseen!

Auron Kuopion OMT-keskus

Kuopion Tennisseuran jäsenille tarjotaan fysioterapia ja liikuntapalveluista   -10% alennus

(alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai alennuksiin)

Lisäksi tukipohjallisista jäsenille tarjotaan -20€

Pääset hyödyntämään edun varaamalla ajan seuran kotisivujen jäsentilisi alueelta.

Kahvila Muru & Mokka (ent. Martta-kahvila torilla), Jäätelökioskit Ingman Valkeisenlampi ja Anttilan edessä torilla oleva, sekä Myhkyrin saaren vuokraus

Jäsenedut:

Munkki & Kahvi 2, 50 € (Muru & Mokka, KTS-jäsenkortti logo ikkunassa)

Jäätelöt -10 % (Ingman-jäätelökioskit, KTS-jäsenkortti logo ikkunassa)

Myhkyrin saaren vuokraus -10 % (myhkyri.fi sivuston kautta)

Kuopion Tennisseuran jäsenet saavat tennishallimme irtovuoroista seuraavasti alennusta:

– 4 € / tunti : ma – pe klo 6 – 15

– 2 € / tunti : ma – pe klo 15 – 23 sekä la – su klo 6 – 23

Voit ostaa KTS-logolla olevia Wilson Tour tennispalloja 5 prk yhteishintaan 40 € valmentajiltamme joko hallilla tai kesällä Vänärillä (laskutetaan).

Jäsen

Alle 18v jäsen