Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Olet liittymässä jäseneksi perinteikkääseen ja eteenpäin pyrkivään tenniseuraan.

Miksi liittyisin?

Tennis on mahtava harrastus ja me tarjoamme siihen täyden tukemme. Liittymällä jäseneksi, pääset myös hakeutumaan valmennusryhmiimme, joissa pelaaminen edellyttää jäsenyyttä.

Mitä maksaa?

Tennisseuran jäsenmaksu kalenterivuosittain on junioreilta 35 euroa ja aikuisilta 55 euroa. Ne uudet pelaajat jotka liittyvät 1.8 jälkeen jäseneksi, saavat aikuisjäsenyyden huojennetulla hinnalla eli 30 eurolla ja juniorit 20 eurolla loppuvuodeksi.

Jäsenkortti

Löydät KTS:n sähköisen jäsenkortin kirjautumalla sisään kotisivullemme tunnuksillasi kirjaudu-kohdasta, lataa kuva ja tallenna puhelimeesi. Saat jäsenalennukset näyttämällä korttiasi alla mainituissa yhteistyökumppaneittemme myyntipaikoissa.

Jäsenedut

Intersport Kuopio

Jäsenedut:

• Wilson tennistuotteet seuranettohinnalla (mailat, kengät, laukut ym.).
  • Muista tuotteista eli jalkineista sekä tekstiileistä. -10 % tarjous/ ns. hyllyhinnoista.

Huomaathan, että KAIKKI tuotteet, jotka ostat Intersportista, kerryttävät kokonaisbonusta, jonka Intersport tilittää takaisin vuoden lopussa toimintaamme. Ostamalla Intersportista ja näyttämällä jäsenkorttiasi, saat sekä tuntuvia alennuksia että osallistut toimintamme tukemiseen!

Fysios Kuopio, Suokatu 23

Kuopion Tennisseuran jäsenille tarjotaan fysioterapia ja liikuntapalveluista   -10% alennus

(alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai alennuksiin)

Lisäksi tukipohjallisista jäsenille tarjotaan -20€

US SANEERAUS

Laatu. Aikataulu. Takuu.

Ota yhteyttä remonttirakentamisen ammattilaiseen. Jo yli 20 vuoden kokemuksella. Mainitse tarjouspyynnössäsi KTS:n jäsenyys ja saat 5 % lisäalennuksen.

Cafe Väinö

Vänärin kesäkahvilasta seuraavat tuotteet jäsenkortilla alennetuilla hinnoilla:

Jäätelö 3€

Jäätelö + kahvi 5€

Jäätelö + Limppari 5,50€

Proteenijuoma 3€

Kuopion Tennisseuran jäsenet pelaavat edullisesti Kuopion Tennishallissa. Rekisteröidy ja varaa vuorosi kotisivultamme, ”varaa kenttävuoro”-napin alta tai kuopiontennishalli.fi.

KTS:n 90 v. juhlahinnat kesäajalle 1.6.-15.8.2021, vuorohinnat.

Jäsenille erikoishintaan jäseniltana la klo 18:00-23.00 vain 8 €/h

Voit ostaa KTS-logolla olevia Wilson Tour tennispalloja 5 prk yhteishintaan 40 € valmentajiltamme hallilla (laskutetaan).

Jäsen

Alle 18v jäsen