Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Olet liittymässä jäseneksi perinteikkääseen ja eteenpäin pyrkivään tenniseuraan.

Miksi liittyisin?

Tennis on mahtava harrastus ja me tarjoamme siihen täyden tukemme. Liittymällä jäseneksi, pääset myös hakeutumaan valmennusryhmiimme, joissa pelaaminen edellyttää jäsenyyttä.

Mitä maksaa?

Tennisseuran jäsenmaksu kalenterivuosittain on junioreilta 35 euroa ja aikuisilta 55 euroa. Ne uudet pelaajat jotka liittyvät 1.8 jälkeen jäseneksi, saavat aikuisjäsenyyden huojennetulla hinnalla eli 30 eurolla ja juniorit 20 eurolla loppuvuodeksi.

Jäsenkortti

Löydät KTS:n sähköisen jäsenkortin kirjautumalla sisään kotisivullemme tunnuksillasi kirjaudu-kohdasta, lataa kuva ja tallenna puhelimeesi. Saat jäsenalennukset näyttämällä korttiasi alla mainituissa yhteistyökumppaneittemme myyntipaikoissa.

Jäsenedut

Intersport Kuopio

Jäsenedut:

• Wilson tennistuotteet seuranettohinnalla (mailat, kengät, laukut ym.).
  • Muista tuotteista eli jalkineista sekä tekstiileistä. -10 % tarjous/ ns. hyllyhinnoista.

Huomaathan, että KAIKKI tuotteet, jotka ostat Intersportista, kerryttävät kokonaisbonusta, jonka Intersport tilittää takaisin vuoden lopussa toimintaamme. Ostamalla Intersportista ja näyttämällä jäsenkorttiasi, saat sekä tuntuvia alennuksia että osallistut toimintamme tukemiseen!

HuippuCenter

Jäsenedut:

• Perusjäsenyys kuntosalille 34,90€/kk (sis. kuntosalin klo 05-24 välisenä aikana + virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit)
  • Kertakäynti kuntosalille tai ryhmäliikuntaan 7€/hlö (norm. 8€)
  • Hypyt trampoliiniareenalla alk. 7€/hlö/h (norm. alk. 8€/h)
  • Perhelippu trampoliiniareenalle (4hlö) alk. 28€/h (norm. alk. 30€/h)

(Edut ovat jäsenille henkilökohtaiset ja ne saa lunastettua Huippu Centerin vastaanotosta seuran jäsenkorttia näyttämällä. Edut ovat voimassa 31.12.2023 saakka)

Cafe Väinö

Vänärin kesäkahvilasta seuraavat tuotteet jäsenkortilla alennetuilla hinnoilla:

Jäätelö 3,30 €

Jäätelö + kahvi 5,50 €

Jäätelö + Limppari 7

Proteenijuoma 3€

Kuopion Tennisseuran jäsenet pelaavat edullisesti Kuopion Tennishallissa. Rekisteröidy ja varaa vuorosi kotisivultamme, ”varaa kenttävuoro”-napin alta tai kuopiontennishalli.fi.

15.8.2022 – 31.5.2023 välisenä aikana jäsenenille mm. lauantaisin klo 18-23 vain 10€/tunti. Katso muut hinnat tästä linkistä.

Voit ostaa KTS-logolla olevia Wilson Tour tennispalloja 5 prk yhteishintaan 40 € valmentajiltamme hallilla (laskutetaan).

Jäsen

Alle 18v jäsen