Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Olet liittymässä jäseneksi perinteikkääseen ja eteenpäin pyrkivään tenniseuraan.

Miksi liittyisin?

Tennis on mahtava harrastus ja me tarjoamme siihen täyden tukemme. Liittymällä jäseneksi, pääset hakeutumaan valmennusryhmiimme, joissa pelaaminen edellyttää jäsenyyttä.

Mitä maksaa?

Tennisseuran jäsenmaksu kalenterivuosittain on junioreilta 35 euroa ja aikuisilta 55 euroa. Loppuvuonna (syys-joulukuussa) mukaan liittyneiden jäsenmaksu kattaa myös seuraavan kalenterivuoden.

Jäsenetumme

Intersport Kuopio

Kuopion Tennisseuran jäsenenä saat jäsenkorttiamme (sähköinen jäsenkortti-kuva ladattavissa jäsenalueelta) näyttämällä yhteistyökumppaniltamme Intersport Kuopiolta seuraavat jäsenedut:

• Wilson tennistuotteet seuranettohinnalla (mailat, kengät, laukut ym.).
  • Muista tuotteista eli jalkineista sekä tekstiileistä. -10 % tarjous/ ns. hyllyhinnoista.

Huomaathan, että kaikki tuotteet, jotka ostat Intersportista, kerryttävät kokonaisbonusta, jonka Intersport tilittää takaisin vuoden lopussa toimintaamme. Ostamalla Intersportista ja näyttämällä jäsenkorttiasi, saat sekä tuntuvia alennuksia että osallistut toimintamme tukemiseen!

Kuopion Tennisseuran jäsenet saavat tulevan tennishallimme irtovuoroista seuraavasti alennusta:

– 4 € / tunti : ma – pe klo 6 – 15

– 2 € / tunti : ma – pe klo 15 – 23 sekä la – su klo 6 – 23