Tenniskoulu ja vasta-alkajat

TENNISKOULUT JA VASTA-ALKAJAT

Kuopion Tennisseura tarjoaa mahdollisuuden aloittaa tenniksen harrastamisen 5-11 vuotiaille suunnatuissa tenniskouluryhmissä. Tenniskouluissa opetellaan tenniksen perusteita erilaisten leikkien ja pelien varjolla. Samalla on myös tarkoitus löytää uusia ystäviä ja nauttia liikunnan riemusta. Tenniskoulut toimivat myös ponnahduslautana juniorivalmennukseen siirtymiselle. Tenniskouluissa pelaajat on jaettu kahteen ryhmään iän ja/tai tason mukaan.

Vasta-alkajat 12-15 v, vihreäpallo (Syksylle 2022 ei vielä toteutunut).

Nämä pienryhmät (max 6 pelaajaa/ryhmä/kenttä) on tarkoitettu sellaisille pelaajille, jotka eivät ole vielä pelanneet käytännössä juuri yhtään tennistä (eivät olleet valmennuksessa tenniskoulussa) vaan ovat esim. olleet jossain toisessa lajissa mukana ja haluavat vaihtaa tennikseen tai haluavat ottaa tenniksen toiseksi lajiksi sekä muutoin liikunnasta kiinnostuneet nuoret.

Tenniskoulut Tennishallilla

Pitkälahdentie 8, 70800 Kuopio

Syyskauden harjoitukset:

Syyskausi alkaa viikolla 33. Elo-syyskuu viikot 33-39 (7 viikkoa), lokakuu viikot 40-43 (4 viikkoa), marraskuu viikot 44-47 (4 viikkoa) ja joulukuu viikot 48-50 (3 viikkoa). Laskutus tenniskoulujen osalta tapahtuu jälkikäteen noiden viikkomäärien mukaan.

Harjoitusajat:

tenniskoulut 5-7 v: la klo 9:00-10:30. Hinta 65 €/kk (perus 4 viikkoa)

tenniskoulut 8-11 v: la klo 10:30-12:00. Hinta 65 €/kk (perus 4 viikkoa)

Uudet pelaajat syksyn aikana:

Ottakaa yhteyttä tenniskoulujen vastuuvalmentajaan Antti Tolvaseen, p. 044-3357195 tai antti.tolvanen92@hotmail.com (viestiin pelaajan nimi, syntymävuosi, huoltajan nimi, puh.nro). Antin kanssa sovitaan milloin voi tulla kokeilemaan ja kumpi ryhmä on sopivampi.

Kuopion Tennisseuran junioripelaajapolun eri vaiheet. Linkki: Junioripelaajapolku

Kuopion Tennisseuran valmennusjärjestelmä ja hinnat. Linkki: PELAAJAPOLKU

Lisätietoja: