Kuopion Tennisseura

Tenniskoulu ja vasta-alkajat

TENNISKOULUT JA VASTA-ALKAJAT

Kuopion Tennisseura tarjoaa mahdollisuuden aloittaa tenniksen harrastamisen 5-11 vuotiaille suunnatuissa tenniskouluryhmissä. Tenniskouluissa opetellaan tenniksen perusteita erilaisten leikkien ja pelien varjolla. Samalla on myös tarkoitus löytää uusia ystäviä ja nauttia liikunnan riemusta. Tenniskoulut toimivat myös ponnahduslautana juniorivalmennukseen siirtymiselle. Tenniskouluissa pelaajat on jaettu kahteen ryhmään iän ja/tai tason mukaan.

Vasta-alkajat 12-15 v, vihreäpallo.

Nämä pienryhmät (max 6 pelaajaa/ryhmä/kenttä) on tarkoitettu sellaisille pelaajille, jotka eivät ole vielä pelanneet käytännössä juuri yhtään tennistä (eivät olleet valmennuksessa tenniskoulussa) vaan ovat esim. olleet jossain toisessa lajissa mukana ja haluavat vaihtaa tennikseen tai haluavat ottaa tenniksen toiseksi lajiksi sekä muutoin liikunnasta kiinnostuneet nuoret.

Syksyn/talven 2023-24 tenniskoulut/vasta-alkajaryhmät Tennishallilla

Pitkälahdentie 8, 70800 Kuopio

 

Syyskauden kesto yhteensä 19 viikkoa (viikot 33-51)

Tenniskoulu- ja vasta-alkajaryhmä, harjoitusohjelmat/laskutusviikot sekä kaikki junioritapahtumat löytyvät kaikki tämän linkin alta.

Harjoitusajat:

tenniskoulut 5-7 v: la klo 9:30-10:30. Hinta 45 € (4 viikkoa)

tenniskoulut 8-11 v: la klo 10:30-12:00. Hinta 65 € (4 viikkoa)

vasta-alkajat 12-15 v:  la klo 12:00-13:30. Hinta 81 € (4 viikkoa)

Varusteet: Treeneihin tarvitaan vain sisäpelikengät, juomapullo ja positiivinen mieli. Mailoja löytyy hallilta kaikille halukkaille, jos omaa ei ole.

Laskutus:

Vasta-alkajien laskutus tapahtuu etukäteen laskutusjakson vaihtuessa (valmennusryhmien mukaisesti) ja tenniskoulujen osalta jälkikäteen noiden edellä mainitun viikkomäärien mukaan.

 

Uudet pelaajat syksyn/talven aikana:

Ottakaa yhteyttä tenniskoulujen vastuuvalmentajaan Antti Tolvaseen, p. 044-3357195 tai antti.tolvanen92@hotmail.com (viestiin pelaajan nimi, syntymävuosi, huoltajan nimi, puh.nro). Antin kanssa sovitaan milloin voi tulla kokeilemaan.

 

Kuopion Tennisseuran junioripelaajapolun eri vaiheet. Linkki: Junioripelaajapolku

Kuopion Tennisseuran valmennusjärjestelmä ja hinnat. Linkki: PELAAJAPOLKU

 

Lisätietoja:

Antti Tolvanen, vastuuvalmentaja
Puh: 044 3357195
antti.tolvanen92@hotmail.com